Met je hart Zeist

Met je hart Zeist bestaat nu 3 jaar, we zetten ons met een groep enthousiaste vrijwilligers in om eenzaamheid bij zelfstandig wonende ouderen te verzachten. Dat doen we met heel ons hart en en in samenwerking met de plaatselijke horeca en retail in Zeist. Op dit moment hebben we 5 stamtafels en de 6de is er bijna, in een stamtafel zitten 6 ouderen en 2 vaste vrijwilligers, ze eten elke maand in de Zeister horeca, zo mooi om te zien hoe iedereen betrokken is bij het lot van onze ouderenen samen eten verbindt en het is geweldig te zien dat  er nieuwe vriendschappen ontstaan.

Ook nu in coronatijd zorgen we ervoor dat onze ouderen niet vergeten worden en de aandacht krijgen die ze verdienen. We bellen regelmatig met onze ouderen en bezorgen maaltijden en andere dingen zoals bloemen aan huis in samenwerking met de lokale horeca en de retail uit Zeist. Zo weten onze ouderen dat we ze niet vergeten zijn en steunen we ook nog een beetje de plaatselijke bedrijven. 

Zo gauw als het weer kan gaan we weer klein met de ouderen op stap, soms 1 op 1, soms 1 vrijwilliger met 2 ouderen, een kop koffie op een terras in Zeist, of een uurtje op het muurtje bij het plantsoentje op de Hogeweg en zo snel mogelijk weer met onze stamtafels naar de locale horeca.  Zo geven we het leven van de ouderen weer kleur.

Kom in actie en help ons eenzaamheid bij onze ouderen te verzachten.