Met je hart landelijk

Normal 2bcbe8d74f39b56be01c0c506c57f0ccddbde163

Stichting Met je hart maakt het verschil tussen vergeten worden en aandacht krijgen. Dat doen we met ruim 1.200 vrijwilligers voor meer dan 2.500 kwetsbare ouderen in 35 verschillende gemeenten. Lokale Met je hart teams zetten zich onvermoeibaar in om hun ouderen te laten voelen dat ze niet vergeten worden.

Zelfstandig wonende ouderen zijn door de huidige maatregelen nog meer thuis, waardoor het gevoel van eenzaamheid verder toeneemt en verergert. Stichting Met je hart wil groeien en nog meer kwetsbare ouderen bereiken om hun gevoel van eenzaamheid te verzachten met onze waardevolle ontmoetingen.

Kom ook in actie en help ons eenzaamheid bij onze ouderen te verzachten.

 

De lokale Met je hart teams organiseren voor hun ouderen waardevolle ontmoetingen in de lokale horeca. Nu dit voor de tweede keer tijdelijk niet mogelijk is wordt er op allerlei andere manieren aandacht gegeven aan ouderen met gevoeldens van eenzaamheid. Bijvoorbeeld door regelmatig te bellen of maaltijden aan huis te bezorgen.

Wil je met je actie een lokaal Met je hart team steunen, maak je actie dan aan voor die gemeente.

Met je hart is actief op social media.

Je kunt ons volgen op Facebook, Instagam, Twitter of LinkedIn. Lokale teams hebben een eigen Facebook en/of Instagrampagina.