Stichting Met je hart

Kwetsbare ouderen met elkaar verbinden, dat is onze missie. Met heel ons hart slaan wij een brug tussen vergeten worden en aandacht krijgen. Dat doen we met 1.035 vrijwilligers voor ruim 2.355 zelfstandig wonende ouderen in 38 gemeenten.

56% van de 75-plussers ervaart gevoelens van eenzaamheid en onder de 80-plussers geldt dit voor maar liefst 66%. Dit laten wij toch niet gebeuren? Niemand meer eenzaam, daar gaat stichting Met je hart voor.

Kom in beweging en steun Met je hart.

Dankzij jouw actie kunnen wij meer ouderen structureel bereiken. Wij zorgen er weer voor dat zij gezien worden, nieuwe contacten opdoen en weer actief onderdeel uitmaken van de samenleving.

 

De lokale Met je hart teams organiseren voor hun ouderen waardevolle ontmoetingen in de lokale horeca. Nu dit voor de tweede keer tijdelijk niet mogelijk is wordt er op allerlei andere manieren aandacht gegeven aan ouderen met gevoeldens van eenzaamheid. Bijvoorbeeld door regelmatig te bellen of maaltijden aan huis te bezorgen.

Wil je met je actie een lokaal Met je hart team steunen, maak je actie dan aan voor die gemeente.

Met je hart is actief op social media.

Je kunt ons volgen op Facebook, Instagam, Twitter of LinkedIn. Lokale teams hebben een eigen Facebook en/of Instagrampagina.