Granny's haken

Help mee warme dekens haken
van totaal € 600 (2%)

Ik ben Josée, ben 57 jaar en haak al jaren, voor mijzelf en mijn directe omgeving. Ik zou graag eenzame ouderen een hart onder de riem willen steken door ze een mooie, warme granny deken te geven.  

Help je mij mee zoveel mogelijk granny's te haken? Zodat we zo veel mogelijk granny's maken voor warme dekens voor ouderen van Met je hart. Sluit je dan bij ons aan en haak mee.

Is haken niets voor jou? Dan is elke donatie natuurlijk welkom!

Waarom ik warme granny dekens ga haken

Uit mijn directe omgeving zie ik wat schrijnende eenzame mensen, die soms al jarenlang niemand meer aan de deur hebben gehad en dan wel heel erg schrikken van een deurbel die na 4 jaar gaat. Dat kunnen we ons eigenlijk amper voorstellen, maar dat komt wel binnen bij mij. Ik wil zoveel mogelijk mensen een mooie warme deken aanbieden. 

Granny's haken

Laten we eens beginnen met zoveel mogelijk granny's van 20x20cm te haken. Via deze link vind je vier eenvoudige voorbeelden en patronen. Granny's zijn in vele kleuren en patronen te vinden op internet. Ik zal hier met regelmaat wat nieuwe patronen delen.
Elke granny is er 1 en maak je er 1 of 50, denk eraan hoe warm dit ontvangen gaat worden!

Samen granny's haken om zo prachtige granny dekens voor ouderen te maken.

Een mooie deken is er in de maat 1.20 x2.00 m, dat zijn 60 granny's per deken.

Laten we onze voorlopige doelstelling op 50 dekens zetten, want de granny's moeten ook nog aan elkaar gehaakt worden zodat het een deken wordt.

Dat zijn 3000 granny's, poeh dat klinkt best als veel, maar als we samen onze schouders eronder zetten gaat dit gewoon lukken!

Mijn eigen doel is om er 200 te haken, wie volgt?