Wij vieren feest!

van totaal € 20.250 (11%)

Ons 10-jarig bestaan moet gevierd worden en wie jarig is trakteert! Alle Met je hart ouderen worden op de jubileumdag met een cadeautje thuis verrast. Wat het cadeautje is, dat kunnen we natuurlijk niet verklappen (kleine hint: het is smaakvol en heeft een sociaal karakter). Het warme contact vinden wij minstens zo belangrijk, in de soms lange, te stille dagen van de ouderen. Daarom worden de cadeautjes persoonlijk overhandigd, mét een praatje aan de voordeur. Een waardevol moment van aandacht. Dit gebeurt door zorgzame lieve mensen met een groot hart, op vrijwillige basis. We kijken nu al uit naar al die blij verraste gezichten van onze ouderen.

Wil je helpen om deze geluksmomentjes mogelijk te maken? Doe een gift of bedenk een actie om geld in te zamelen. Voor €7,50 verrassen wij één oudere met een cadeautje en gezellig praatje, voor €15,- 2 ouderen en zo verder. Wil je liever meer of minder geven? We zijn uiteraard blij met elke donatie! De leukste acties worden vanzelfsprekend in de spotlight gezet.

Stichting Met je hart laat ouderen die zich eenzaam voelen weer genieten. Van mooie momenten én van nieuwe vriendschappen. In 2012 startte de stichting met 1 vrijwilliger en 4 ouderen, in 2022 zetten meer dan 1000 vrijwilligers zich in voor ruim 2.700 ouderen. Iedere maand eten de ouderen met elkaar, in een sociale setting die voor hen niet meer vanzelfsprekend was. 

Heel veel dank, ook namens onze ouderen ❤️.

Fotografie: remkodewaal.nl